Hundetræning


Vi tilbyder træning både til familiens firbenede venner og til jagthunde. Vores fokusområder inkluderer lydighedstræning og apportering. Uanset om din hund er en hvalp eller voksen, er I velkomne hos os.

Hold størrelse

For at sikre en personlig og effektiv træning, holder vi vores holdstørrelser små med maksimalt 5-6 hunde pr. hold. Vi træner i Nyrup ved Kalundborg i Vestsjælland, hvor vi har faciliteter til at skabe optimale træningsforhold.

ALLE HUNDE ER VELKOMMEN

Vi er erfarne i at træne hunde af alle racer og blandinger, undtagen listehunde og deres blandinger. Vores tilgang er baseret på positive træningsmetoder, der sikrer en sund og glad hund.

ERFARN TRÆNER

Vores træner er en dygtig instruktør, der er uddannet hos DcH (Dansk Civile Hundeførerforening) og Danmarks Jægerforbund. Med mere end 25 års erfaring inden for hundetræning.

Spor hund

Ved træning af spor med hund øger du samarbejdet med din hund og giver den den mentale træning og udfordring, den har brug for. Dette er også en færdighed du kan bruge i hverdagen, fx hvis du har tabt noget.

Priser for hundetræning

  • 450 kr for 8 sessioner.
  • 500 kr for et klippekort med 10 klip.Alle priser er inkl moms

Rabat ved flere hunde fra samme husstand (kontakt os for priser)


Individuelle timer (eneundervisning): Pris oplyses ved forespørgsel.

Bemærk: Klippekort skal være brugt indenfor 16 uger, medmindre andet er aftalt. Ved manglende afbud mister man et klip.

Vores træningshold afholdes normalt om søndagen, men vi kan også arrangere hold- eller eneundervisning på andre tidspunkter efter aftale.

For at sikre deltagerne og deres hundes sikkerhed er det et krav, at alle hunde har en udvidet ansvarsforsikring for at deltage i vores træning.